Ystävän Tupa

Muu tila

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneessa( Honkarannantie 8). Rentoa yhdessä oloa ja keskustelua kahvikupin äärellä. Kokoontumisten sisältöä ja vierailijoita suunnitellaan yhdessä. Kerhon kokoontumiset syksyn aikana maanantaisin 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 13-15.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.

Risulantie 12 kerhohuone

Risulantien kerho