Ystävän Tupa

Muu tila

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneessa( Honkarannantie 8). Rentoa yhdessä oloa ja keskustelua kahvikupin äärellä. Kokoontumisten sisältöä ja vierailijoita suunnitellaan yhdessä. Kerhon kokoontumiset syksyn aikana maanantaisin 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 13-15.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Kotipolku 6 kerhohuone

Kotipolun kerho