Verkkokoulutus Naisten Pankin toiminnasta

ti 1.10. kello 17.30

Verkkokoulutus Naisten Pankin toiminnasta Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Tule tutustumaan Naisten Pankin toimintaan suorassa nettilähetyksessä ja kuule, kuinka sinä voit tukea kehitysmaiden naisia Siilinjärveltä.

Seurakuntatalolla voimme katsoa yhdessä netissä olevan verkkokoulutuksen. Koulutuksen aikana käydään läpi Naisten Pankin työn alku sekä työ kehitysmaissa ja Suomessa. Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat Naisten Pankin t-paidan.

Nettilähetyksessä kurkistamme Naisten Pankin alkumetreille 11 vuoden taakse,
tutustumme tuhansia suomalaisia innostavaan vapaaehtoistyöhön ja
perehdymme ympäri maailman toteutettaviin, jo tuhansien kehitysmaiden naisten elämää muuttaneisiin hankkeisiin.

Voit myös osallistua koulutukseen kotisohvaltasi, lenkkipolulta tai vaikkapa koota joukon Naisten Pankista kiinnostuneita ja seurata tietoiskua yhdessä. Jos osallistut verkkokoulutuksen kotoa, muista ilmoittautua Naisten Pankin verkkosivujen kautta. Seurakuntatalon joukko on jo ilmoitettu mukaan.

Lisätiedot verkkokoulutuksesta

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.