Arvot ja yhdenvertaisuus työssämme - Rauhankasvatusinstituutin koulutus

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Tervetuloa kouluttautumaan yhteiskuntarauhan teemojen äärelle. Koulutuksessa käymme läpi yhdenvertaisuuden ja saavutettavuuden sanastoa, kehitämme osallistujien reflektiivisyyttä ja harjoittelemme konkreettisia askelia syrjinnästä vapaaseen toimintaan.

Kenelle: Kasvatusalan henkilöstö, kunnan ja seurakunnan luottamushenkilöt, järjestöjen edustajat ja kaikki teemasta kiinnostuneet.

Koulutus on tarkoitettu sinua varten, jos olet pohtinut seuraavia kysymyksiä työhösi liittyen
· Millaisia asioita minun tulisi tietää yhdenvertaisuudesta?
· Arvot arjen toiminnan takana - Miten yhdenvertaisuudesta tehdään arkea?
· Kuinka luomme toiminnastamme kaikille ihmisille saavutettavaa?

Aika: Perjantaina 4.10.2019 klo 13-16.00. Ennen koulutusta kahvit klo 12.30.
Maksu: Koulutus on ilmainen. Kahvi+makea 2€, käteisellä.

Kouluttajat: Rauhankasvatusinstituutin ammattilaiset; Liban Sheikh ja Jason Yabal

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Jenni Mboup, jenni.mboup@evl.fi / 044 7284647

Lue lisää Rauhankasvatusinstituutista

Seurakunnan kanssa yhteistyössä Rauhankasvatusinstituutti

Gospelkuoro Lähteen harjoitukset

Laulun riemua mukavassa naiskuorossa!

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.