Kaikenikäisten liikuntapäivä Ruokoniemessä

Kaikenikäisten liikuntapäivä Ruokoniemessä Ruokoniemen leirikeskus

Kaikenikäisten liikuntapäivä Ruokoniemessä la 5.10.

Liikuntapäivä starttaa Siilinjärven seurakuntatalon pienessä salissa klo 11. Mahdollisuus mittauttaa omat jalkapohjat ja hankkia itselle sopivat pohjalliset. Ohjelma jatkuu Ruokoniemessä, jonne lähdetään Siilinjärven kirkon parkkipaikalta klo 12. Ruokoniemeen voi saapua juosten, pyöräillen tai omalla autolla (yhteiskyyti lähtee seurakuntatalon parkkipaikalta klo 12). Ruokoniemessä ohjattua monipuolista liikuntaa, kahvit, saunat ja keittopäivällinen. Yhteistyökumppanina Intersport Siilinjärvi. Mukana liikuttamassa pastori Teemu Voutilainen (p. 0447284609) ja aikuistyön vastuuryhmä.

Kysy lisää

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa

Vuorelan kirkon kahvio

Naisten hyvän olon ilta

Rento yhdessäolon ilta naisille. Joka kerralla oma teemansa.

Gospelkuoro Lähteen harjoitukset

Laulun riemua mukavassa naiskuorossa!