Vanhustenviikko Siilinjärvellä

su 6.10. kello 10.00 - su 13.10. kello 18.00

Vanhustenviikko Siilinjärvellä

Varaudu vanhuuteen. Monipuolista ohjelmaa valtakunnallisella vanhustenviikolla ympäri Siilinjärveä.

Sunnuntaina 6.10.

Iloa lepopäivästä
Jumalanpalvelus klo 10 Siilinjärven kirkossa, Haarahongantie 2. Kirkkokahvit.

Iltamessu klo 17 Vuorelan kirkossa, Rissalantie 2.

Järj. Siilinjärven ev.lut. seurakunta.

Maanantaina 7.10.

Iloa toiminnallisuudesta klo 12−14 Siilinjärven seurakuntatalolla, Haarahongantie 4.

Tule kokeilemaan ja testaamaan muun muassa tuolijumppaa, aivotreeniä, tasapainorataa ja terveysmittauksia. Vapaa pääsy. Järj. Siilinjärven kunta ja järjestöt.

Tiistaina 8.10.

Hyvinvointia terveyden edistämisestä klo 13–15.30 Akuliinassa, Kasurilantie 13.

Luento tuki- ja liikuntaelinterveyden edistämisestä ja apuvälineistä. Aiheesta keskustelemassa hankevastaava Maarit Honkasalo ja hankesuunnittelija Hanna Solja TuleApu-hankkeesta. Mahdollisuus tutustua apuvälineisiin. Vapaa pääsy. Järj. Siilinjärven Invalidit ry ja Invalidiliiton TuleApu -hanke.

Eläkeläisen raha-asiat -luento klo 18.30−20 Kunnantalon valtuustosalissa, Kasurilantie 1.

Luennoi Satu Pulkkinen. Järj. Siilinjärven kansalaisopisto.

Torstaina 10.10.

Digimaailman uudet tuulet klo 10−14 Siilinjärven seurakuntatalolla, Haarahongantie 4.

Tietoa mm. pankki- ja Kela-uudistuksesta ja digitietoturvasta sekä tietotekniikan ohjausta. Järj. Savonetti.

Iloa luonnosta: Omatoiminen retki klo 10−12 Laturastin majalle, Huvikummuntie 45.

Valtakunnallinen Vie vanhus ulos -päivä. Paikalla vanhus- ja vammaisneuvoston jäseniä. Makkara- ja mehutarjoilu. Järj. Siilinjärven vanhus- ja vammaisneuvosto.

Perjantaina 11.10.

Harjamäkiset − Sairaalamuseon elämyksellinen esittely klo 13 ja 15. Tilausnäytökset, 20 paikkaa/näytös.

Liput 5 €/hlö. Tilausnäytöksen lippuja myydään vain ennakkoon. Osta lippusi 23.9. alkaen Siilinjärven Info-kirjakaupasta, Kuiluntie 5. Järj. Teatteri Vivates ja Siilinjärven kunta

Sunnuntaina 13.10.

Ikivihreä iltapäivä: Iloista musiikkia, huumoria ja yhteislaulua klo 13–14 Kunnonpaikan Vuorela-salissa, Jokiharjuntie 3. Järj. Kunnonpaikka.

Perinnelounas klo 12–18 Kunnonpaikan ravintolassa. Hinta 15 €/hlö, mainitse kassalla osallistuvasi vanhustenviikkoon. Järj. Kunnonpaikka.

Järjestäjä

Siilinjärven ev.lut. seurakunta, Siilinjärven kunta, Siilinjärven vanhus- ja vammaisneuvosto, Siilinjärven Invalidit ry, Savonetti, Teatteri Vivates, Kunnonpaikka

Vuorelan kirkon kirkkosali

Arjen Ateria

Arjen Ateria on yhteisöllinen ruokailu, jossa tarjolla edullista kotiruokaa.

Omaishoitajakerho

Teemallinen vertaistukiryhmä läheistään hoitaville

Vuorelan kirkon kirkkosali

Vuorelan joulujuhla piireille ja kerhoille

Hartaus kirkossa klo 11, jonka jälkeen ohjelmallinen puurojuhla.