Gospel-lattarit Vuorelassa

Gospel-lattarit Vuorelassa Vuorelan kirkon kirkkosali

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.

Kerran kuussa torstaisin Gospel-lattarit Vuorelan kirkolla.
Syksy 2019: 10.10., 7.11. ja 5.12.
Kevät 2020: 30.1., 13.2., 19.3., 30.4. ja 14.5.
Hinta 5€ / kerta. Maksu käteisellä, mielellään tasaraha.

Tunnilla tanssitaan gospelmusiikkiin latinalaistansseja mm. salsa, samba, bachata, jive, merenque ja lisänä myös afrikkalainen tanssi. Aloitamme ja lopetamme rukoukseen. Tule mukaan, tanssitaidoilla tai ilman. Juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ohjaajalta
jenni.mboup@evl.fi
044 7284647

Gospel-lattareita tanssitaan kerran kuussa myös Siilinjärven seurakuntatalolla, katso ajankohtaiset päivämäärät tapahtumakalenterista.

Gospel-lattarit on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Lue lisää Gospel-lattareista

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on ikääntyneille suunnattu joka toinen viikko kokoontuva avoin ryhmä

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Vuorelan kirkon kahvio

Naisten hyvän olon ilta

Rento yhdessäolon ilta naisille. Joka kerralla oma teemansa.