Kolmisopen ja Pöljän alueen varttuneiden ja perheiden toimintailta

Kolmisopen vanha koulu, Jaansmon tila. os. Varpaisjärventie 501.

Kolmisoppi-Pöljän alueen varttuneet ja lapsiperheet toimivat yhdessä ja se on ilo molemmin puolin!

Kolmisopen vanha koulu, Varpaisjärventie 501.
10.10. klo 17.30 Kolmisoppi-Pöljän alueen perheiden ja varttuneiden yhteinen toimintailta Kolmisopen vanhan koulun Jaansmon tiloissa. os. Varpaisjärventie 501. Lauletaan ja musisoidaan yhdessä.
Mukana vs.lapsityönohjaaja Virpi Rissanen p. 0447284605.

Ilo molemmin puolin!
Varttuneiden ja lasten yhdessä toimiminen on antoisaa molemmin puolin. Vanhempi kiireetön sukupolvi saa ihailla lasten taitoja tai olla vaikkapa vain läsnä, joka edistää lapsen kasvua ja turvallisuuden tunnetta. Lapsille siirtyy myös luontevasti toiminnan lomassa arvokkaina pitämiämme perinteitä ja tapakulttuuria. Tiedustelut illoista Kolmisopen kyläyhdistyksen sihteeri Sari Kämäläinen, sähköposti: kolmisopen.kylayhdistys@gmail.com tai p.0442357813.

vs. lapsityönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

päivä- ja perhekerhot

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Kotipolku 6 kerhohuone

Kotipolun kerho