Ekumeeninen lähetyspyhä

Ekumeeninen lähetyspyhä Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Siilinjärven kristityt kokoontuvat yhteen ekumeeniseen lähetyspyhään. Tervehdyksen tuo ortodoksikirkon Filantropia ryhmä, yhteistä tekemistä ja rukousta lähetystyön teemoin.

Riemuviesti maailmalle
- ekumeeninen lähetyspyhä 12.-13.10. 2019

Lauantai 12.10.
Siilinjärven seurakuntatalon Päätysalissa klo 13-16
Vierailijana YTT, projektipäällikkö Minna Rasku Filantropiasta, joka on Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö järjestö. Minnalla on tuoreita ja innostavia näköaloja kristittyjen yhteiseen missioon. https://filantropia.fi/
Lapsille rinnakkaisohjelma

14.15-14.45 Kahvit
Rukousaskartelu lähtee viestinä jokaiseen seurakuntaan. Rukoushetki kirkossa päättää yhdessäolon.

Sunnuntaina 13.9.
Ortodoksinen liturgia klo 10, Helluntaiseurakunnan jumalanpalvelus klo 11
Vapaakirkon kokous klo 15, Siilinjärven ev.lut. kirkon messu klo 10

Ekumeeninen lähetyspyhä toteutuu yhteistyössä:
Siilinjärven ev.lut. seurakunta, Ortodoksinen seurakunta, Helluntaiseurakunta ja Vapaaseurakunta.

Lisätietoja ekumeenisesta lähetyspyhästä

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.