Ekumeeninen lähetyspyhä

Ekumeeninen lähetyspyhä Siilinjärven kirkko

Siilinjärven kristityt kokoontuvat yhteen ekumeeniseen lähetyspyhään. Tervehdyksen tuo ortodoksikirkon Filantropia ryhmä, yhteistä tekemistä ja rukousta lähetystyön teemoin.

On taas jälleen ilo kokoontua yhteen ekumeenisesti. Yhteistä ohjelmaa lähetystyön teemoin ja lopuksi rukoilemme yhdessä siilinjärven kaikkien kristillisten seurakuntien lähetystyön puolesta.

Lisätietoja ekumeenisesta lähetyspyhästä

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.

Siilinjärven kirjaston Artsi

Elämää Nepalissa. Unelmat - Toiminta - Muutos

Valokuvat, esineet ja asusteet kertovat, kuinka unelmat johtavat toimintaan, jonka kautta lapset kouluttautuvat, naiset voimaantuvat ja perheet saavat mahdollisuuden elää turvallisesti yhdessä. Näyttelyn on koonnut Kirsti Kirjavainen yli 30 vuoden Nepalin kokemuksella.

Israel-piiri

klo 18 Israel-piiri, Kokoushuone.