Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely

ti 22.10. kello 17.00

Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Oletko pakannut pieniä lahjapaketteja kenkälaatikoihin lapsille lahjoitettavaksi? Olet ollut mukana Operaatio Joulun Lapsi -projektissa.

Projektin vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jesaja Kärkkäinen kertoo projektista tarkemmin ja videotervehdys pakettien luovuttamisesta. Kuulet myös ohjeet tälle vuodelle miten ja mihin voit toimittaa paketteja tänä vuonna.

Lisätiedot lähetyssihteeriltä 044 7284647.

Lue lisää projektista

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna vain iltapäivän

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto on suljettu klo 9-12.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Gospel-lattarit Siilinjärvellä

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.