Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely

ti 22.10. kello 17.00

Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Oletko pakannut pieniä lahjapaketteja kenkälaatikoihin lapsille lahjoitettavaksi? Olet ollut mukana Operaatio Joulun Lapsi -projektissa.

Projektin vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jesaja Kärkkäinen kertoo projektista tarkemmin ja videotervehdys pakettien luovuttamisesta. Kuulet myös ohjeet tälle vuodelle miten ja mihin voit toimittaa paketteja tänä vuonna.

Lisätiedot lähetyssihteeriltä 044 7284647.

Lue lisää projektista

Israel-piiri

klo 18 Israel-piiri, Kokoushuone.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.