Gospel-lattarit Siilinjärvellä

Gospel-lattarit Siilinjärvellä Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.

Kerran kuussa torstaisin Gospel-lattarit Siilinjärven seurakuntatalolla.
Syksy 2019: 24.10. ja 14.11.
Hinta 5€ / kerta. Maksu käteisellä, mielellään tasaraha.

Tunnilla tanssitaan gospelmusiikkiin latinalaistansseja mm. salsa, samba, bachata, jive, merenque ja lisänä myös afrikkalainen tanssi. Aloitamme ja lopetamme rukoukseen. Tule mukaan, tanssitaidoilla tai ilman. Juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ohjaajalta
jenni.mboup@evl.fi
044 7284647

Gospel-lattareita tanssitaan kerran kuussa myös Vuorelan kirkolla, katso ajankohtaiset päivämäärät tapahtumakalenterista.

Gospel-lattarit on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Lue lisää Gospel-lattareista

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.