EU-ruokakassien jako

EU-ruokakassien jako Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

EU-ruokakassien jako Siilinjärvellä ja Vuorelassa klo 15-17 välillä niin kauan kuin kasseja riittää.

Jaamme jälleen Euroopan unionin ruoka-apua. Ruoka avun tarkoitus lisätä sosiaalista yhteenkuuluvuutta EU:n alueella, sekä vähentää köyhyydessä ja syrjäytymisvaarassa elävien ihmisten määrää.
Ruoka-apua haettaessa ei tarvitse esittää perusteita avun saamiseksi. Ruoka-apua jaetaan paikallisesti Siilinjärven ja Etelä-Siilinjärven alueen asukkaille.

Taloudessa asuvien henkilöiden määrä kysytään, ja kasseja jaetaan sen perusteella 1-3 kassia / talous. Kassien mukana tulee reseptivihkonen.

Jaettavissa ruokakasseissa on lihasäilykkeitä, hapankorppua, makaronia, mysliä, puurohiutaleita, sämpylä ja/tai vehnäjauhoja, maitojauhetta, hernekeittoa ja perunasosejauhetta.
Elintarvikkeiden määrät voivat vaihdella.

Leppäkaarteen kerhotalo

Kahvila Leppis

Tule nauttimaan kupponen kahvia kavereiden seurassa

Vuorelan kirkon kerhotila

Kahvila Kupponen

Kahvittele kavereiden seurassa

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria

edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan kevään aikana v. 2020 Yhteisvastuukeräykseen.