EU-ruokakassien jako

EU-ruokakassien jako Vuorelan kirkon kahvio

EU-ruokakassien jako Siilinjärvellä ja Vuorelassa klo 15-17 välillä niin kauan kuin kasseja riittää.

Jaamme jälleen Euroopan unionin ruoka-apua. Ruoka avun tarkoitus lisätä sosiaalista yhteenkuuluvuutta EU:n alueella, sekä vähentää köyhyydessä ja syrjäytymisvaarassa elävien ihmisten määrää.
Ruoka-apua haettaessa ei tarvitse esittää perusteita avun saamiseksi. Ruoka-apua jaetaan paikallisesti Siilinjärven ja Etelä-Siilinjärven alueen asukkaille.

Taloudessa asuvien henkilöiden määrä kysytään, ja kasseja jaetaan sen perusteella 1-3 kassia / talous. Kassien mukana tulee reseptivihkonen.

Jaettavissa ruokakasseissa on lihasäilykkeitä, hapankorppua, makaronia, mysliä, puurohiutaleita, sämpylä ja/tai vehnäjauhoja, maitojauhetta, hernekeittoa ja perunasosejauhetta.
Elintarvikkeiden määrät voivat vaihdella.

ke 4.9.2019 klo 17.15 - ke 11.12.2019 klo 18.30

Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotila

Kuvataidekerho Räväkät 7-12-vuotiaille

Kerhossa piirretään ja maalataan eri tekniikoita käyttäen, opitaan värioppia ja sommittelua sekä muovaillaan ja askarrellaan.
Järj. yhdessä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa

Ähtäri