EU-ruokakassien jako

EU-ruokakassien jako Vuorelan kirkon kahvio

EU-ruokakassien jako Siilinjärvellä ja Vuorelassa klo 15-17 välillä niin kauan kuin kasseja riittää.

Jaamme jälleen Euroopan unionin ruoka-apua. Ruoka avun tarkoitus lisätä sosiaalista yhteenkuuluvuutta EU:n alueella, sekä vähentää köyhyydessä ja syrjäytymisvaarassa elävien ihmisten määrää.
Ruoka-apua haettaessa ei tarvitse esittää perusteita avun saamiseksi. Ruoka-apua jaetaan paikallisesti Siilinjärven ja Etelä-Siilinjärven alueen asukkaille.

Taloudessa asuvien henkilöiden määrä kysytään, ja kasseja jaetaan sen perusteella 1-3 kassia / talous. Kassien mukana tulee reseptivihkonen.

Jaettavissa ruokakasseissa on lihasäilykkeitä, hapankorppua, makaronia, mysliä, puurohiutaleita, sämpylä ja/tai vehnäjauhoja, maitojauhetta, hernekeittoa ja perunasosejauhetta.
Elintarvikkeiden määrät voivat vaihdella.

Siilinjärvellä, kirkonkylällä ja Vuorelassa

Lapsenoikeuksienpäivän iloinen mielenilmaus

Jo perinteeksi muodostunut Lapsenoikeuksien päivän marssi ja toritapahtuma Siilinjärvellä.

Nuorten kuoron harjoitukset

Nuorten kuoro yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille

Nuorisotalo Semppis

Hanaa! Nuorten ryhmä

Nuorten ryhmä 14-29-vuotiaille tukea tarvitseville nuorille!