EU-ruokakassien jako

EU-ruokakassien jako Vuorelan kirkon kahvio

EU-ruokakassien jako Siilinjärvellä ja Vuorelassa klo 15-17 välillä niin kauan kuin kasseja riittää.

Jaamme jälleen Euroopan unionin ruoka-apua. Ruoka avun tarkoitus lisätä sosiaalista yhteenkuuluvuutta EU:n alueella, sekä vähentää köyhyydessä ja syrjäytymisvaarassa elävien ihmisten määrää.
Ruoka-apua haettaessa ei tarvitse esittää perusteita avun saamiseksi. Ruoka-apua jaetaan paikallisesti Siilinjärven ja Etelä-Siilinjärven alueen asukkaille.

Taloudessa asuvien henkilöiden määrä kysytään, ja kasseja jaetaan sen perusteella 1-3 kassia / talous. Kassien mukana tulee reseptivihkonen.

Jaettavissa ruokakasseissa on lihasäilykkeitä, hapankorppua, makaronia, mysliä, puurohiutaleita, sämpylä ja/tai vehnäjauhoja, maitojauhetta, hernekeittoa ja perunasosejauhetta.
Elintarvikkeiden määrät voivat vaihdella.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan päiväpiiri

Vuorelan päiväpiiri kahviossa joka toinen maanantai klo 13-14:30. Tervetuloa!

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelijoiden kuukausikokoontuminen