Arjen Ateria

Arjen Ateria Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria on edullinen ja yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Arjen ateria seurakuntatalon Isossa Salissa klo 11-12.Hinnat: Aikuiset 5€, lapset, yli 2 v. 2€, alle 2-vuotiaan ruokailevat ilmaiseksi.
Arjen ateriat ovat kaikille avoimia, yhteisöllisiä kotiruokahetkiä. Edullisen hinnan mahdollistavat vapaaehtoiset mm. Siilinjärven martat.

29.10. Aterian tuotto Nenäpäivän hyväksi.

Lisätietoja Nenäpäivästä.

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Kerran kuussa maanantaina klo 10-12 Vuorelan näpertäjät. Tervetuloa askartelemaan ja tekemään käsitöitä ohjatusti. Tule tapaamaan ystäviä ja saamaan hienoja ideoita näpertelyyn! Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi.