Junioriteatteri

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Syyskauden kokoontuva ilmaisutaidon ryhmä 7-12- vuotiaille.

Keskiviikkoisin alk. 9.10. klo 17-18.30.

Ryhmän päätarkoituksena on valmistaa pieni näytelmä Kirkonmäki kuhisee VALOA- tapahtumiin. Kaiken kansan adventinaloitukset ovat 2. ja 3.12. Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla.
Junioriteatterissa lisäksi leikitään, pelataan, opetellaan ilmaisemaan itseään rohkeasti, luetaan satuja ja tehdään niistä pieniä esityksiä. Mahdollisesti myös musisoimme.
Teatterissa on näyttelemisen lisäksi monenlaisia tehtäviä esim. roudaajista somistajiin. Kaikille löytyy sopiva oma "juttu"!

Osallistujan ei tarvitse olla rohkea heittäytymään kerhoon ilmoittautuessaan.
Toiminnan tavoitteena on kasvaa ja rohkaistua ilmaisemaan itseään sekä heittäytymään.
Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme leikkien ja pelaten.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ilmoittautumislinkki aukeaa tälle sivulle sunnuntaina 22.9. klo 6.

Tervetuloa Junioriteatteriin!

Vuorelan kirkon alasali

Kuvataidekerho Rohkeat 7-12-vuotiaille yhdessä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa

Kerhossa piirretään ja maalataan eri tekniikoita käyttäen, opitaan värioppia ja sommittelua sekä muovaillaan ja askarrellaan.

Varpaisjärventie 501

Koulut - Siilinlahden alakoulu

Liikuntakerho

Kerhossa harrastetaan erilaisia liikuntamuotoja ja pelejä.