Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa olevaan tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Tervetuloa! Päiväpiirin kokoontumiset syksyn aikana 9.9., 23.9., 21.10.,4.11. ja 18.11.(huomioi vanhustenviikon tapahtumat Siilinjärvellä 6.-13.10. seuraa erillistä vanhustenviikon ilmoittelua)

Omaishoitajakerho

Teemallinen vertaistukiryhmä läheistään hoitaville

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa