Vuorelan lähetyspiiri

Vuorelan lähetyspiiri Vuorelan kirkon kahvio

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Piiriä luotsaa Pirkko Salmela, ajoittain vierailijoita lähetystyön teemoin.
5.11. Jenni Mboup, lähetyssihteeri
19.11.
3.12. Olli Kortelainen, kirkkoherra

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.