Paja

Paja Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.
Tuo rohkeasti myös omat ideasi mukaan mitä haluaisit puuhata.

6.11. Vieraana amanuenssi Henna Hietainen kertoo Siilinjärven kirkon kirkkotaiteesta.
Rukoushetken jälkeen jäämme siis kirkkoon kuuntelemaan Hennan mielenkiintoista tietoutta Siilinjärven kirkosta.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Käsityökerho lähetystyön hyväksi

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Lahnatie 12, Harjamäki

Harjamäen-Vesijärven lähetyspiiri