Paja

Paja Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.
Tuo rohkeasti myös omat ideasi mukaan mitä haluaisit puuhata.

6.11. Vieraana amanuenssi Henna Hietainen kertoo Siilinjärven kirkon kirkkotaiteesta.
Rukoushetken jälkeen jäämme siis kirkkoon kuuntelemaan Hennan mielenkiintoista tietoutta Siilinjärven kirkosta.

Israel-piiri

klo 18 Israel-piiri, Kokoushuone.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.