Rukoushetki ja taidetuokio

Rukoushetki ja taidetuokio Siilinjärven kirkko

Rukoushetki ja kirkkotaiteen esittely

Viikoittainen rukoushetki keskiviikon keskipäivässä. Rukoushetken jälkeen taidehistorioitsija Henna Hietainen esittelee Siilinjärven kirkon taidetta alttaritaulusta muihin maalauksiin. Tämä pieni taidetuokio on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Siilinjärven kirkon taidehistorialliseen merkitykseen.

Siilinjärveläislähtöinen Hietainen työskentelee amanuenssina Kuopion Ortodoksisessa kirkkomuseossa Riisassa.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan päiväpiiri

Tänään Vuorelan päiväpiirissä on perinteinen talkkunapäivä. Talkkunalounaan hinta 5€.
Piirissä vierailee pastori Unto Niskanen ja hautaustoimistosta Tapio Markkanen - asiaa hautaukseen liittyen. Huom! Poikkeava aika klo 12-14.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkko

Miesporukka

Miesporukalla pelailua ja turinointia. Joka toinen maanantai klo 17-19.