Gospel-lattarit Vuorelassa

Gospel-lattarit Vuorelassa Vuorelan kirkon kirkkosali

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.

Gospel-lattarit Vuorelan kirkolla.
7.11.

Tunnilla tanssitaan gospelmusiikkiin latinalaistansseja mm. salsa, samba, bachata, jive, merenque ja lisänä myös afrikkalainen tanssi. Aloitamme ja lopetamme rukoukseen. Tule mukaan, tanssitaidoilla tai ilman. Juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ohjaajalta
jenni.mboup@evl.fi
044 7284647

Gospel-lattareita tanssitaan kerran kuussa myös Siilinjärven seurakuntatalolla, katso ajankohtaiset päivämäärät tapahtumakalenterista.

Gospel-lattarit on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Lue lisää Gospel-lattareista

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.