Kolmisoppi - Pöljä -alueen varttuneiden ja perheiden toimintailta

Kolmisopen vanha koulu, Jaansmon tila. os. Varpaisjärventie 501.

Kolmisoppi-Pöljä -alueen varttuneet ja lapsiperheet toimivat yhdessä.
Tervetuloa mukaan!

7.11. klo 17.30 Kolmisoppi-Pöljä -alueen perheiden ja varttuneiden yhteinen toimintailta Kolmisopen vanhan koulun Jaansmon tiloissa. os. Varpaisjärventie 501. Toimintapisteitä ja yhdessä musisointia. Kahvi/mehuraha mukaan. Mukana nuorisotyönohjaaja Anne Roivainen p. 0447284654 ja nuorisotyön harjoittelija Emma Kainulainen.

Seuraava kerta tavataan Puurojuhlan merkeissä 11.12. klo 17.30. Mukana joululauluja säestämässä kanttori Airi Heiskanen p. 0447284616.

Varttuneiden ja lasten yhdessä toimiminen on antoisaa molemmin puolin. Vanhempi kiireetön sukupolvi saa ihailla lasten taitoja tai olla vaikkapa vain läsnä, joka edistää lapsen kasvua ja turvallisuuden tunnetta. Lapsille siirtyy myös luontevasti toiminnan lomassa arvokkaina pitämiämme perinteitä ja tapakulttuuria. Tiedustelut illoista Kolmisopen kyläyhdistyksen sihteeri Sari Kämäläinen, sähköposti: kolmisopen.kylayhdistys@gmail.com tai p.0442357813.

Koulut - Siilinlahden alakoulu

Alueellinen tai rovastikunnan tilaisuus (Liikuntakerho)

Kerhossa harrastetaan erilaisia liikuntamuotoja ja pelejä.

Koulut - Toivalan alakoulu

Alakouluikäisten kerho (Sählykerho)

Kerhossa harjoitellaan ja pelataan sählyä.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.