Perhemessu

Perhemessu Siilinjärven kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä.

Saarna ja liturgia Unto Niskanen, avustavana pappina Teemu Voutilainen. Kanttorina Marjaana Kaisto. Mukana päiväkerhotyö. Messun jälkeen onnitellaan isiä ja ukkeja, sekä nautitaan isänpäivän kahvit ja jäätelöt kirkossa.

kolehti: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen valtakunnallisesti mm. Veritas Forum -tapahtumien, leirien ja viikkotoiminnan kautta. Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry

Kun kotona otetaan imurit ja mopit käyttöön, niin puhdasta tulee. Taitaa olla, että meidän uskommekin tarvitsee aika ajoin jonkinlaista puhdistusta. Kun ensi sunnuntaina vietämme kirkoissamme uskonpuhdistuksen muistopäivää, niin juuri sieltähän ne "puhdistusaineet" siihen löytyvätkin. Jumalan sana, pyhä ehtoollinen ja Jumalan hengen läsnäolo ovat juuri ne "aineet", joilla uskomme voi pysyä oikeana, vahvana ja elämäämme kantavana. Terve tuloa siis kirkkoon puhdistavan lähteen äärelle iloitsemaan meitä rakastavasta taivaallisesta Isästämme ja Isänpäivän kunniaksi myös ajallisesta isästämme.

Siilinjärven kirkko

Valvomisen sunnuntai. Valvokaa!