Gospel-lattarit Siilinjärvellä

Gospel-lattarit Siilinjärvellä Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.

Gospel-lattarit Siilinjärven seurakuntatalolla.
14.11.
Tunnilla tanssitaan gospelmusiikkiin latinalaistansseja mm. salsa, samba, bachata, jive, merenque ja lisänä myös afrikkalainen tanssi. Aloitamme ja lopetamme rukoukseen. Tule mukaan, tanssitaidoilla tai ilman. Juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ohjaajalta
jenni.mboup@evl.fi
044 7284647

Gospel-lattareita tanssitaan kerran kuussa myös Vuorelan kirkolla, katso ajankohtaiset päivämäärät tapahtumakalenterista.

Gospel-lattarit on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Lue lisää Gospel-lattareista

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna vain iltapäivän

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto on suljettu klo 9-12.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.