Gospel-lattarit Siilinjärvellä

Gospel-lattarit Siilinjärvellä Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle. Latinalaistansseja gospelmusiikkiin.

Gospel-lattarit Siilinjärven seurakuntatalolla.
14.11.
Tunnilla tanssitaan gospelmusiikkiin latinalaistansseja mm. salsa, samba, bachata, jive, merenque ja lisänä myös afrikkalainen tanssi. Aloitamme ja lopetamme rukoukseen. Tule mukaan, tanssitaidoilla tai ilman. Juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ohjaajalta
jenni.mboup@evl.fi
044 7284647

Gospel-lattareita tanssitaan kerran kuussa myös Vuorelan kirkolla, katso ajankohtaiset päivämäärät tapahtumakalenterista.

Gospel-lattarit on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Lue lisää Gospel-lattareista

Näkökerho

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Miesten piiri Aikamiehet

Kerran kuussa kahvia, kohtaamisia ja keskusteluja perimmäisistä kysymyksistä

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.