Jumalanpalvelusfoorumi

Jumalanpalvelusfoorumi Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Jumalanpalvelusfoorumi käynnistyy. Tule kehittämään yhteistä jumalanpalvelusta!

Jumalanpalvelusfoorumissa pohditaan, millainen olisi sellainen jumalanpalvelus, josta ei kerta kaikkiaan malttaisi jäädä pois. "Mitä voisimme yhdessä tehdä, jotta tämä näky toteutuisi Siilinjärven kirkossa joka sunnuntai?" kysyy tilaisuuden juontaja pastori Teemu Voutilainen.

Foorumi kokoontuu ensimmäisen kerran sunnuntaina 17.11. messun jälkeen Siilinjärven seurakuntatalolla. Tilaisuus alkaa kirkkolounaalla. Ohjelman jälkeen kahvit.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

jumalanpalvelukset, aikuisten toiminta

Siilinjärven kirkko

Rukoushetki

Keskipäivän rukoushetki kirkossa

Koulutus

Lähimmäispalvelvelutyössä olevien jatkokoulutusilta seurakuntatalon Pienessä salissa 20.11.klo 17-18.30. Aiheena maahanmuuttajien kohtaaminen ja lähimmäisensä toimiminen. Mukana illassa kunnan maahanmuuttotyön koordinaattori Päivi Asikainen ja diakoni Kirsi Launonen.

Sola Gratia- kuoron harjoitukset

Sekakuoro joka laulaa neliäänisesti