Messu

su 17.11. kello 10.00

Messu Siilinjärven kirkko

Valvomisen sunnuntai. Valvokaa!

Valvokaa! Näin meitä kehotetaan tämän sunnuntain äärellä toimimaan. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi.

Vaikka tämä sunnuntai aiheensa puolesta suuntaa kastetta kohti taivasta, on jalat pidettävä yhtä aikaa maan pinnalla. Emme saa valvomisen keskellä unohtaa tätä maailmaa ja lähimmäisiämme. Meidät on luotu tänne auttamaan ja rakastamaan toisia. On siis pysyttävä myös kiinni tässä hetkessä. Niin kuin nuorten laulussa Kahden maan kansalainen lauletaan: "Jalat pidän mullassa maailman, katseellani taivasta tavoitan. Tiedän minne matkaani tehdä saan, olen kansalainen kahden maan."

Saarna ja liturgia Sanna Marin, messussa avustaa Unto Niskanen, Olli Kortelainen ja Kirsi Launonen. Musiikki: Airi Heiskanen ja virsikuoro. Mielenterveysviikon kirkkopyhä. Kynttiläkulkue Viinamäen hautausmaalle itsemurhan tehneiden muistoksi. Kirkkolounas- ja kahvit, jonka jälkeen jumalanpalvelusfoorumi seurakuntatalon isossa salissa klo 11.30.

kolehti: Mielenterveystyön tukemiseen, Siilinjärven Virkistys ry.


Katso myös

su 24.11. klo 10.00

Siilinjärven kirkko

Messu

Tuomiosunnuntai. Kristus, kaikkeuden Herra
su 24.11. klo 13.00

Vuorelan kirkon kirkkosali

Messu

Tuomiosunnuntai. Kristus, kaikkeuden Herra.
pe 29.11. klo 18.00

Siilinjärven kirkko

Perjantaimessu

Arki-illan ehtoollisjumalanpalvelus