Messu

Vuorelan kirkon kirkkosali

Valvomisen sunnuntai. Valvokaa!

Valvokaa! Näin meitä kehotetaan tämän sunnuntain äärellä toimimaan. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi.

Vaikka tämä sunnuntai aiheensa puolesta suuntaa kastetta kohti taivasta, on jalat pidettävä yhtä aikaa maan pinnalla. Emme saa valvomisen keskellä unohtaa tätä maailmaa ja lähimmäisiämme. Meidät on luotu tänne auttamaan ja rakastamaan toisia. On siis pysyttävä myös kiinni tässä hetkessä. Niin kuin nuorten laulussa Kahden maan kansalainen lauletaan: "Jalat pidän mullassa maailman, katseellani taivasta tavoitan. Tiedän minne matkaani tehdä saan, olen kansalainen kahden maan."

Saarna ja liturgia Sanna Marin, avustavana pappina Unto Niskanen. Kanttorina Airi Heiskanen.

kolehti: Mielenterveystyön tukemiseen, Siilinjärven Virkistys ry.

Siilinjärven kirkko

Perjantaimessu

Kynttilänpäivä. Kristus, Jumalan kirkkauden säteily.

Siilinjärven kirkko

Messu

Kynttilänpäivä. Kristus, Jumalan kirkkauden säteily. Yhteisvastuukeräyksen aloitusmessu.

Vuorelan kirkon kirkkosali

Iltamessu

Kynttilänpäivä. Kristus, Jumalan kirkkauden säteily.