Lapsenoikeuksienpäivän iloinen mielenilmaus

Lapsenoikeuksienpäivän iloinen mielenilmaus

Siilinjärvellä, kirkonkylällä ja Vuorelassa

Jo perinteeksi muodostunut Lapsenoikeuksien päivän marssi ja toritapahtuma Siilinjärvellä.

Lapsen oikeuksien sopimuksen 30-vuotisjuhlavuoden kansallisena teemana on lapsen oikeus olla oma itsensä. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen. Jokaisen ihmisen persoonallisuuden ja identiteetin kunnioittaminen kuuluu ihmisoikeuksien ja perusoikeuksien ja ylipäätään ihmisyyden ytimeen. Näiden oikeuksien puolesta marssitaan ja pidetään ääntä iloisessa mielenilmauksessa. Kulkue kokoontuu kirkonkylällä seurakuntatalolla klo 9.30 ja Fontanellan edessä 9.45, kulkue etenee siitä torille. Vuorelassa kulkue kokoontuu Päiväkoti Pikkusiilin edessä ja etenee torille. Molemmilla toreilla pieni ohjelmallinen tuokio klo 10. Mukana päiväkerholaisia, päiväkotien väkeä, perhekerhoväkeä, lastenohjaajia, isejä ja äitejä, mummoja ja ukkeja. Olethan sinäkin!
Järjestäjinä Siilinjärven seurakunta, Siilinjärven Perheentalo, MLL:n paikallisyhdistys ja Järvi-Suomen piiri sekä Siilinjärven kunta.

Leppäkaarteen kerhotalo

Kahvila Leppis

Tule nauttimaan kupponen kahvia kavereiden seurassa

Vuorelan kirkon kerhotila

Kahvila Kupponen

Kahvittele kavereiden seurassa

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria

edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan kevään aikana v. 2020 Yhteisvastuukeräykseen.