Tuolijumppa

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa

Kaikille avoin tuolijumppa alkaa seurakuntatalon Isossa Salissa maanantaina 9.9.2019, jatkuen 9.12.2019 saakka (poislukien syyslomaviikko vk 42). Ohjaajana erityisliikunnan ohjaaja Tanja Korhonen.

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Vuorela

Innocum