Paja

Paja Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.
Tuo rohkeasti myös omat ideasi mukaan mitä haluaisit puuhata.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Kerran kuussa tiistaina klo 10-12 Vuorelan näpertäjät. Tervetuloa askartelemaan ja tekemään käsitöitä ohjatusti. Tule tapaamaan ystäviä ja saamaan hienoja ideoita näpertelyyn! Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi.

Paja

Siilinjärven kirjaston Artsi

Elämää Nepalissa. Unelmat - Toiminta - Muutos

Valokuvat, esineet ja asusteet kertovat, kuinka unelmat johtavat toimintaan, jonka kautta lapset kouluttautuvat, naiset voimaantuvat ja perheet saavat mahdollisuuden elää turvallisesti yhdessä. Näyttelyn on koonnut Kirsti Kirjavainen yli 30 vuoden Nepalin kokemuksella.