Paja

Paja Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille, jossa yhteistä tekemistä mm. kädentaitojen parissa. Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.

Tuo rohkeasti myös omat ideasi mukaan, mitä haluaisit puuhata. Syksyn ohjelmasta lisää lähempänä.

Lähetyksen kesäkahvit

Musiikkia kirkossa, jonka jälkeen lähetysasiaa seurakuntatalolla, mukana lähetyssihteeri Jenni Mboup.
ma 15.7.2019 klo 10.00 - la 20.7.2019 klo 14.00

Siilifolk-tapahtuma, Siilinjärven keskusta

Tavataan Siilifolkissa!

Seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia löydät Siilifolk-alueelta joka päivä. Tiistaina toimintaa erityisesti lapsille.

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!