JouluFiesta

JouluFiesta Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Jouluiset lattaritanssit Eduardo Ciprianin ohjaamana.

Hiki virtaa, kun iloiset lattarirytmit saavat kehon liikkeelle. Eduardo on kotoisin bachatan ja merenguen synnyinmaasta, Dominikaanisesta tasavallasta. Lattarit tanssitaan yksilötanssina, et siis tarvitse paria. Tansseina mm. salsa, bachata, merengue ja reggaetton.

Osallistumismaksu 10€, käteisellä.
Tanssimalla tuet lähetys- ja kehitysyhteistyötä Latinalaisessa-Amerikassa.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.