Joulun tarina -konsertti

Siilinjärven kirkko

Vox Polaris -kuoro esiintyy Jaana Turusen johdolla.

Joulun tarina -konsertti kuljettaa kuulijat joulun ajan tapahtumien läpi. Eri vuosisatojen ja eri kulttuurien joulumusiikki tuo omat näkökulmansa ikiaikaisiin kertomuksiin ja suomalaisiin jouluperinteisiin. Joulun tarina alkaa ennustuksista ja päättyy joulun kellojen sointiin. Se kertoo Marian ja enkelin tapaamisesta, paimenista ja enkeleistä kedolla sekä itämään tietäjien vierailusta. Konsertin kohokohta koetaan seimen äärellä, O magnum mysterium, suuren salaisuuden luona. Esitys jaksottuu suomalaisten runoilijoiden runokatkelmin.

Vanhimmat konsertissamme kuultavat kappaleet ovat keskiajalta, uusimmat meidän aikamme säveltäjiltä. Suomalaisten joululaulujen lisäksi kuullaan joulumusiikkia Ruotsista, Venäjältä, Ukrainasta, Amerikasta, Englannista, Ranskasta, Sakasta ja Itävallasta.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10e.

Virsikuoron harjoitukset

Kahvitarjoilu ennen harjoituksia!

Nuorten kuoron harjoitukset

Nuorten kuoro yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille