Joulun tarina -konsertti

Siilinjärven kirkko

Vox Polaris -kuoro esiintyy Jaana Turusen johdolla.

Joulun tarina -konsertti kuljettaa kuulijat joulun ajan tapahtumien läpi. Eri vuosisatojen ja eri kulttuurien joulumusiikki tuo omat näkökulmansa ikiaikaisiin kertomuksiin ja suomalaisiin jouluperinteisiin. Joulun tarina alkaa ennustuksista ja päättyy joulun kellojen sointiin. Se kertoo Marian ja enkelin tapaamisesta, paimenista ja enkeleistä kedolla sekä itämään tietäjien vierailusta. Konsertin kohokohta koetaan seimen äärellä, O magnum mysterium, suuren salaisuuden luona. Esitys jaksottuu suomalaisten runoilijoiden runokatkelmin.

Vanhimmat konsertissamme kuultavat kappaleet ovat keskiajalta, uusimmat meidän aikamme säveltäjiltä. Suomalaisten joululaulujen lisäksi kuullaan joulumusiikkia Ruotsista, Venäjältä, Ukrainasta, Amerikasta, Englannista, Ranskasta, Sakasta ja Itävallasta.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10e.

Tiekirkko soi! -musiikkituokio

Kanttori Airi Heiskanen esiintyy.

Tiekirkko soi! -musiikkituokio

Kanttori Marjaana Kaisto esiintyy.

Konsertti

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti