Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Myynnissä jouluisia tuotteita sekä myyntipöytiä vuokrattavissa.

Messun jälkeen seurakuntatalon isossa- ja päätysalissa joulumyyjäiset.
Tarjolla joulupuuro ja kahvit & torttu 6 € tai kahvi ja torttu 2,50 €.
Myyjäisissä myynnissä karjalanpiirakoita, joululaatikoita, pullia, jouluisia käsitöitä ja -kortteja. Tuotto lähetystyölle.

Voit tulla myymään myös omia käsitöitäsi tms., huomioithan, että vuokrapöydissä ei elintarvike- tai 'kirpputori'myyntiä.
Verkkolinkki pöytävaraukseen on auki tällä sivulla 4.11.-12.12. Pöytävuokra, 10€, maksetaan pöytävarauksen yhteydessä verkkomaksulla. Vuokrapöytiä mahtuu tiloihin noin 40 kappaletta. Myyjäiset ovat useammassa eri tilassa seurakuntatalon sisällä. Varaamme pöydät varausjärjestyksessä ensin isosta salista ja sitten päätysalista.

jenni.mboup@evl.fi

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.

Siilinjärven kirjaston Artsi

Elämää Nepalissa. Unelmat - Toiminta - Muutos

Valokuvat, esineet ja asusteet kertovat, kuinka unelmat johtavat toimintaan, jonka kautta lapset kouluttautuvat, naiset voimaantuvat ja perheet saavat mahdollisuuden elää turvallisesti yhdessä. Näyttelyn on koonnut Kirsti Kirjavainen yli 30 vuoden Nepalin kokemuksella.