Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Myynnissä jouluisia tuotteita sekä myyntipöytiä vuokrattavissa.

Messun jälkeen seurakuntatalon isossa- ja päätysalissa joulumyyjäiset.
Tarjolla joulupuuro ja kahvit & torttu 6 € tai kahvi ja torttu 2,50 €.
Myyjäisissä myynnissä karjalanpiirakoita, joululaatikoita, pullia, jouluisia käsitöitä ja -kortteja. Tuotto lähetystyölle.

Voit tulla myymään myös omia käsitöitäsi tms., huomioithan, että vuokrapöydissä ei elintarvike- tai 'kirpputori'myyntiä.
Verkkolinkki pöytävaraukseen on auki tällä sivulla 4.11.-12.12. Pöytävuokra, 10€, maksetaan pöytävarauksen yhteydessä verkkomaksulla. Vuokrapöytiä mahtuu tiloihin noin 40 kappaletta. Myyjäiset ovat useammassa eri tilassa seurakuntatalon sisällä. Varaamme pöydät varausjärjestyksessä ensin isosta salista ja sitten päätysalista.

jenni.mboup@evl.fi

Israel-piiri

klo 18 Israel-piiri, Kokoushuone.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely

Oletko pakannut pieniä lahjapaketteja kenkälaatikoihin lapsille lahjoitettavaksi? Olet ollut mukana Operaatio Joulun Lapsi -projektissa.