Siilinjärven kirkko

2. sunnuntai joulusta. Herran huoneessa.

Tämän sunnuntain 1. vuosikerran mukainen perinteinen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Raamatusta saamme lukea, että Jeesus kävi usein synagogissa ja Jerusalemin temppelissä. Näin hän antoi meille kauniin esimerkin yhteisen kokoontumisen tärkeydestä.

Jumalan huoneeseen, kirkkoon, olet tervetullut olitpa sitten millaisella mielellä tahansa; ylösnoussut Kristus itse haluaa kohdata sinut sanassaan ja sakramentissaan. Messusta saat palata rohkealla mielellä omaan elinympäristöösi ja kutsumukseesi.

Messussa saarnaa Teuvo Mononen, liturgina Pauli Soranta ja avustavina pappeina Leena Laurinkari ja Teemu Voutilainen. Tekstit lukee Tuomo Kraft ja kanttorina on Vesa Kajava. Vietämme samalla Rauhanyhdistyksen kirkkopyhää.

Messun jälkeen klo 11.30 ruokailu ja klo 12.30 seurat seurakuntatalolla.

kolehti: Inkerin evankelis-luterilaisen kirkon koulutukseen Kelton Teologisen instituutin työn tukemisen kautta.