Loppiaisen Kauneimmat joululaulut -messu

Vuorelan kirkon kirkkosali

Jeesus, maailman valo.

Joulu on hiljentymisen ja sisäänpäin kääntymisen aikaa. On aikaa ja tilaa pohtia, mitä joulun sanoma juuri minulle merkitsee ja miten se minuun asettuu. Konkreettisestikin käännytään sisäänpäin: joulua vietetään perinteisesti lähipiirin parissa. Loppiaisena suunta kääntyy meistä itsestämme ulospäin - maailmaan. Itämaan tietäjien kiinnostuminen vastasyntyneestä Jeesuksesta kertoo, että joulun sanoma kuuluu kaikille.

Messussa on mahdollisuus laulaa vielä kerran Kauneimmat joululaulut -vihkosen lauluja!

Messun toimittaa Unto Niskanen, avustajina Olli Kortelainen ja Kari Kolehmainen. Kanttorina Marjaana Kaisto.

kolehti: Rajoja ylittävä rakkaus - Kolehti raamatunkäännöstyöhön ja seurakuntaelämän vahvistamiseen mm. Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Messun jälkeen Vuorelan lähetyspiirin tarjoamat kirkkokahvit.

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Eläkeikäisten joulujuhla

Eläkeikäisten joulujuhla alkaen klo 12 messuna Siilinjärven kirkossa. Messun jälkeen puurojuhla isossa salissa. Tervetuloa!

Kasurila

Joulurauhan julistus

Joulun odotusta luonnon rauhassa.

Siilinjärven kirkko

Jouluaaton perhekirkko