Loppiaisen Kauneimmat joululaulut -messu

Jeesus, maailman valo.

Joulu on hiljentymisen ja sisäänpäin kääntymisen aikaa. On aikaa ja tilaa pohtia, mitä joulun sanoma juuri minulle merkitsee ja miten se minuun asettuu. Konkreettisestikin käännytään sisäänpäin: joulua vietetään perinteisesti lähipiirin parissa. Loppiaisena suunta kääntyy meistä itsestämme ulospäin - maailmaan. Itämaan tietäjien kiinnostuminen vastasyntyneestä Jeesuksesta kertoo, että joulun sanoma kuuluu kaikille.

Messussa on mahdollisuus laulaa vielä kerran Kauneimmat joululaulut -vihkosen lauluja!

Messun toimittaa Unto Niskanen, avustajina Olli Kortelainen ja Kari Kolehmainen. Kanttorina Marjaana Kaisto.

kolehti: Rajoja ylittävä rakkaus - Kolehti raamatunkäännöstyöhön ja seurakuntaelämän vahvistamiseen mm. Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Kasurila

Joulurauhan julistus

Joulun odotusta luonnon rauhassa.

Jouluaaton perhekirkko

Lupaukset täyttyvät.