Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa olevaan tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Päiväpiirin kokoontumiset kevään aikana 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 20.4.2020.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Lahnatie 12, Harjamäki

Harjamäen-Vesijärven lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Vesijärvellä.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.