Vuorelan päiväpiiri

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan päiväpiiri kahviossa joka toinen maanantai klo 13-14:30. Tervetuloa!

Vuorelan päiväpiiri on eläkeikäisten oma kerho, joka kokoontuu joka toinen maanantai Vuorelan kirkon kahviossa.
Klo 13 juomme kahvit, josta voit maksaa vapaaehtoisen maksun 2€. Maksut kerryttävät retkikassaa.
Ohjelmassa on ennen kaikkea leppoisaa yhdessä oloa, mutta käsittelemme myös toivottuja teemoja.
Toiminnasta vastaa diakoniatyöntekijä Auli Kela, mutta piirissämme käy myös vierailijoita.

Kevään kokoontumiset ovat 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4. Katso tarkemmat sisällöt ja aikataulut tapahtumakalenterista.

Tervetuloa Vuorelan päiväpiiriin!

Rissalantie 2
70910 Vuorela

Vastuualueet yhteiskunnallinen työ, päihdetyö.

Kotikäynnit: Vuorela, Toivala, Jännevirta

Koulutus

Lähimmäispalvelvelutyössä olevien jatkokoulutusilta seurakuntatalon Pienessä salissa 20.11.klo 17-18.30. Aiheena maahanmuuttajien kohtaaminen ja lähimmäisensä toimiminen. Mukana illassa kunnan maahanmuuttotyön koordinaattori Päivi Asikainen ja diakoni Kirsi Launonen.

Sola Gratia- kuoron harjoitukset

Sekakuoro joka laulaa neliäänisesti