Siilinjärven seurakuntatalon päätysalin tarjoilutila

Lähimmäispalvelijoiden kuukausikokoontuminen

Oletko kiinnostunut lähimmäispalvelutyöstä? Lähimmäispalvelijat kokoontuvat kuukauden viimeinen maanantai seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa klo 16.30-18. Tule mukaan tutustumaan toisiin ja saamaan lisätietoa tästä toiminnasta. Mukaan tarvitaan eri ikäisiä, ihmisiä, jotakin antavat omasta ajastaan yksinäisten ja apua tarvitsevien perheiden hyväksi. Antamalla omaa aikaa toisille saa aina myös itselleen jotain arvokasta ja hyvää. Kevään kokoontumiset: 27.1., 24.2., 30.3., 27.4., ja 25.5.

Lisätietoa toiminnasta saat Liisa Tiilikaiselta.

johtava diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: Yhteisvastuu-keräyspäällikkö, työnohjaus, työyhteisöjen kehittäjä.

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelijoiden kuukausi kokoontuminen seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa.