Vuorelan päiväpiiri

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan päiväpiiri kahviossa joka toinen maanantai klo 13-14:30. Tervetuloa!

Vuorelan päiväpiiri on eläkeikäisten oma kerho, joka kokoontuu joka toinen maanantai Vuorelan kirkon kahviossa.
Klo 13 juomme kahvit, josta voit maksaa vapaaehtoisen maksun 2€. Maksut kerryttävät retkikassaa.
Ohjelmassa on ennen kaikkea leppoisaa yhdessä oloa, mutta käsittelemme myös toivottuja teemoja.
Toiminnasta vastaa diakoniatyöntekijä Auli Kela, mutta piirissämme käy myös vierailijoita.

Kevään kokoontumiset ovat 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4. Katso tarkemmat sisällöt ja aikataulut tapahtumakalenterista.

Tervetuloa Vuorelan päiväpiiriin!

Rissalantie 2
70910 Vuorela

Vastuualueet yhteiskunnallinen työ, päihdetyö.

Kotikäynnit: Vuorela, Toivala, Jännevirta

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan päiväpiiri

Tänään Vuorelan päiväpiirissä on perinteinen talkkunapäivä. Talkkunalounaan hinta 5€.
Piirissä vierailee pastori Unto Niskanen ja hautaustoimistosta Tapio Markkanen - asiaa hautaukseen liittyen. Huom! Poikkeava aika klo 12-14.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkko

Miesporukka

Miesporukalla pelailua ja turinointia. Joka toinen maanantai klo 17-19.