Näkökerho

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa 28.1., 25.2., 31.3. ja 28.4. tiistaina klo 12-13.30 seurakuntatalon päätysalissa os. Haarahongantie 4. Näkökerhoon tulevilla on mahdollisuus osallistua ennen kerhon alkamista Arjen Aterialle (5 €) klo 11-12 Takkahuoneessa. Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruokakahvit. Näkövammaisille ruoka tarjoillaan pöytään.

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Seurakunta sekaisin -luentosarja

Luento- ja keskustelusarja ensimmäisestä korinttilaiskirjeestä

Risulantie 12 kerhohuone