Näkökerho

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa 28.1., 25.2., 31.3. ja 28.4. tiistaina klo 12-13.30 seurakuntatalon päätysalissa os. Haarahongantie 4. Näkökerhoon tulevilla on mahdollisuus osallistua ennen kerhon alkamista Arjen Aterialle (5 €) klo 11-12 Takkahuoneessa. Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruokakahvit. Näkövammaisille ruoka tarjoillaan pöytään.

Omaishoitajakerho

Teemallinen vertaistukiryhmä läheistään hoitaville

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa