Vanhemmuuden ilta Perheentalolla

Siilinjärven perheentalo

Tule kuulemaan ja keskustelemaan vanhempien keskinäisestä viestinnästä Siilinjärven perheentalolle. Alustajana perheneuvoja Henna Julkunen Kuopion perheasiain neuvottelukeskuksesta. Aiheena: Vuorovaikutus parisuhteessa ja sen haasteet pikkulasten vanhemmilla. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.

Vanhemmuuden llta -luento järjestetään Siilinjärven Perheentalolla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan vanhemmuuden iloista ja haasteista! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa! Aiheesta alustaa perheneuvoja Henna Julkunen Kuopion perheasiain neuvottelukeskuksesta. "Vuorovaikutus parisuhteessa ja sen haasteet pikkulasten vanhemmilla". Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.

diakoninen perhetyöntekijä
Rissalantie 2
70910 Vuorela

Vastuualue: diakoninen perhetyö.

Kotikäynnit: koko Siilinjärven alue

Vuorelan kirkko

Virkistys ry:n hengellinen kerho, Vuorela

Avoin kerho kaikille mielenterveyskuntoutujille Vuorelan kirkolla. Järjestää Virkistys ry.

Miesten piiri Aikamiehet

Kerran kuussa kahvia, kohtaamisia ja keskusteluja perimmäisistä kysymyksistä

Omaishoitajakerho

Omaishoitajien teemallinen vertaisryhmä