Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Keskustelua ja rentoa yhdessäoloa 20-40-vuotiaille.

Sinä noin 20-40-vuotias ikiopiskelija, ruuhkavuosien vanhempi tai kaikkea siltä väliltä! Onko seurakuntayhteys hakusessa? Kaipaatko suunnilleen ikäistäsi hyvää seuraa ja kiinnostavia keskusteluja? Olisi hienoa nähdä näissä merkeissä, pohtia kristityn elämää ja vahvistua yhdessä uskossa.

Iltojen ohjelmassa on napakka alustus ja keskustelua päivän aiheesta, laulua ja rukousta sekä pientä iltapalaa. Pienemmille lapsille on leikkipaikka.

Iltoja ohjaavat seurakuntalaiset Ella ja Tommi Wihinen.

Aiheet:
12.1. Tunnustatko väriä? Piilouskovat töissä, sukujuhlissa ja harrastuksissa
9.2. Paastot, retriitit ja muut hengelliset harjoitukset. Onko niistä hyötyä?
8.3. Puhu, Herra, palvelijasi kuulee...? Kuinka löytää Jumalan tahto?
19.4. Saako menestyä ja olla rikas? Kristittyjen vaikea suhde rahaan ja valtaan
10.5. aihe avoin (ilmoitetaan myöhemmin)

Näkökerho

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Miesten piiri Aikamiehet

Kerran kuussa kahvia, kohtaamisia ja keskusteluja perimmäisistä kysymyksistä

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.