Seurakunta sekaisin -luentosarja

Seurakunta sekaisin -luentosarja Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Luento- ja keskustelusarja Ensimmäisestä kirjeestä korinttilaisille

Seurakunta sekaisin -luentosarjalla tutustutaan Korintin seurakuntaan ja Paavalin seurakunnalle antamiin opetuksiin. Pyrimme etsimään myös valoa tämän päivän uskon ja elämän kysymyksiin. Pastori Teemu Voutilaisen lisäksi 1. korinttilaiskirjettä selittävät Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijat ja oman seurakuntamme papit. Aluksi kahvitarjoilu.

10.2. Riina Pulkkinen ja Mika Ålander luennoivat aiheesta "Miten seurakunta toimii?"

Paavali vertasi seurakuntaa ihmisruumiiseen, jonka jokaisella jäsenellä on oma tehtävänsä. Valitettavasti Korintissa jotkut tahtoivat pullistella asemallaan ja osaamisellaan. Heitä varten Paavali esitti opetuksen Pyhän Hengen lahjoista: Henki tekee työtä ihmisten kautta, eivät ihmiset itse. Jumala itse on antanut seurakuntaansa apostolit, profeetat, opettajat ja muut vastuunkantajat.

Seuraavan luennon aihe:

Ma 17.2. klo 18.30 Kuoleman rajan takana (pastori Sanna Marin ja kirkkoherra Olli Kortelainen)

Lahnatie 12, Harjamäki

Harjamäen-Vesijärven lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Vesijärvellä.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.

Siilinjärven seurakuntatalo

Naisten raamattupiiri