Seurakunta sekaisin -luentosarja

ma 17.2. kello 18.30 - ma 17.2. kello 20.00
Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Luento- ja keskustelusarja Ensimmäisestä kirjeestä korinttilaisille

Seurakunta sekaisin -luentosarjalla tutustutaan Korintin seurakuntaan ja Paavalin seurakunnalle antamiin opetuksiin. Pyrimme etsimään myös valoa tämän päivän uskon ja elämän kysymyksiin. Pastori Teemu Voutilaisen lisäksi 1. korinttilaiskirjettä selittävät Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijat ja oman seurakuntamme papit. Aluksi kahvitarjoilu.

17.2. Sanna Marin ja Olli Kortelainen luennoivat aiheesta "Kuoleman rajan takana"

Usko vastaa kysymykseen "mitä kuoleman jälkeen?". Niin kuin Kristus herätettiin, niin hänen omansakin herätetään kerran kuolleista. Mitä tämä oikein tarkoittaa? Joillekin korinttilaisille asia jäi melko hämäräksi ja suorastaan epäuskottavaksi. Siksi Paavali selitti kirjeessään kristillistä uskoa tuonpuoleisuuteen. Tämä Paavalin opetus antoi pysyvät suuntaviitat myöhemmälle kristilliselle opetukselle viimeisistä ajoista.

Luentosarja päättyy.