Näkökerho

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina 25.2., 31.3., ja 28.4. klo 12-13.30 seurakuntatalon päätysalissa os Haarahongantie 4. Näkökerhoon tulevilla on mahdollisuus osallistua ennen kerhon alkamista Arjen Aterialle (5 €) klo 11-12 Isossa salissa. Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruokakahvit. Näkövammaisille ruoka tarjoillaan pöytään.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Gospelkuoro Lähteen harjoitukset

Laulun riemua mukavassa naiskuorossa!

Viinamäen hautausmaa

Kynttiläkulkue itsemurhan tehneiden muistoksi

Mielenterveysviikon kirkkopyhän jumalanpalveluksen jälkeen kulkue hautausmaalle.

Jumalanpalvelusfoorumi

Jumalanpalvelusfoorumi käynnistyy. Tule kehittämään yhteistä jumalanpalvelusta!