Lähetysleiri

pe 28.2. kello 17.00 - su 1.3. kello 09.30

Ruokoniemen leirikeskus

Nimikkoperhe Haverisen kanssa leirille

Lähetysleiri on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua, elää ja olla seurakunnan nimikkoperheen kanssa aamusta iltaan ja yöhön. Leirille ovat tervetulleita kaikenikäiset. Haverisen perhe työskentelee Bulgariassa Krushevon luterilaisessa seurakunnassa. Perheen isä Jouni on koulutukseltaan nuoriso-ohjaaja, Jonna -äiti on farmaseutti. Äidin ja isän lisäksi Haverisen perheeseen kuuluu neljä lasta, jotka ovat kaikki mukana leirillä. Lähetysleirin kaltaista leiriä ei ole aiemmin järjestetty. Tavoitteena on, että seurakuntalaisilla ja nimikkolähettiperheellä olisi mahdollisuus kohtaamiseen. Usein seurakuntalaiset tapaavat nimikkolähetit vain erillisessä tilaisuudessa. Leiri on myös Haverisen perheelle mahdollisuus tutustua lähettäjiinsä. Siilinjärven seurakunnasta mukana leirillä on pastori Leena Laurinkari sekä lasten omaa ohjelmaa ohjaavia isosia.

Lähetysleirille ovat tervetulleita muutkin kuin Siilinjärven seurakunnan jäsenet. Leirin hinta on kaikille aikuisille 46€ sisältäen majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Alle 15 -vuotiaille kaikki on ilmaista. Leirimaksu suoritetaan erikseen lähetettävällä maksulinkillä viimeistään 26.2.20.

Lähetysleirin ilmoittautumislinkki on auki 2.1.2020 - 12.2.2020. Ohjelmaan on mahdollisuus osallistua myös vain päiväseltään, jolloin maksu peritään pelkästä ruokailusta paikan päällä käteisenä. Myös niiden, jotka eivät yövy Ruokoniemessä, tulee ilmoittautua ennakkoon linkin kautta ruokailujen ja mahdollisten allergioiden vuoksi.

Kaikki samassa huoneessa majoittuvat täyttävät yhteisen ilmoittautumislomakkeeseen. Ruokoniemen leirikeskuksessa on yhteensä 40 sänkypaikkaa kahden-neljänhengen huoneissa. Jos majoituspaikoista tulee pula, etusija yöpymiseen on ulkopaikkakuntalaisilla osallistujilla. Erillisellä luvalla voimme majoittaa myös yhteismajoituksena kappelirakennuksen lattialle.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai s-postilla pastori Leena Laurinkariin,
leena.laurinkari@evl.fi, 044-7284604

Perhekerho peruttu

Vuorelan kirkon kirkkosali

Vuorelan joulujuhla piireille ja kerhoille

Hartaus kirkossa klo 11, jonka jälkeen ohjelmallinen puurojuhla.

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalveluryhmä kokoontuu seurakuntatalon perähuoneessa kerran kuukaudessa. Tule jakamaan lähimmäispalvelun kysymyksiä ja tapaamaan toisia lähimmäispalvelijoita. Lisätietoja Liisa Tiilikaiselta p. 044 7284645.