Perhetyön tapahtuma (Vanhemmuuden ilta Perheentalolla)

Muu tila

Tervetuloa Siilinjärven Perheentalolle Vanhemmuuden iltaan! Ilta on kaikille avoin ja maksuton. Illan aiheena on: seksuaalisuus pikkulasten vanhemmilla, onko sitä? Aiheesta alustaa Kuopion perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvoja Tarja Liinamaa. Kahvitarjoilu.

Lahnatie 12, Harjamäki

Harjamäen-Vesijärven lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Vesijärvellä.

Kuoroharjoitus (Gospelkuoro)

Gospelkuoro Lähteen harjoitukset perjantaisin seurakuntatalon Päätysalissa. Kuoroa johtaa Airi Heiskanen.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.