Videoitu sanajumalanpalvelus

Siilinjärven kirkko

Marian ilmestyspäivä. Herran palvelijatar.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Olli Kortelainen.

Koronavirustilanteen vuoksi jumalanpalveluksessa ei ole yleisöä. Jumalanpalvelusta voi seurata seurakunnan youtube-kanavalla.

Kristikunnalla on Taivaallinen Isä, emme ole isättömiä. Mutta me luterilaiset elämme kirkkona usein äidittömänä. Neitsyt Maria on kadoksissa. Marian ilmestyspäivä on kristikunnan äidin päivä. Marian helmassa aistimme, että ilo kumpuaa luottamuksesta Jumalan suuruuteen ja armollisuuteen. Tämä sunnuntai on valkoinen, ilon juhla keskellä violettia paastonaikaa. Marian sanoin: "Minun sieluni ylistää Herran suuruutta, minun henkeni riemuitsee Jumalasta, Vapahtajastani."Tervetuloa yhtymään tähän riemuun.

Kolehtikohde: Kirkon rakentamiseen Faticissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Huom! Poikkeustilanteesta johtuen kolehtia ei ole mahdollista kerätä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus antaa lahjasi osoitteessa https://www.h-y.fi/paikallisosastot/kolehtitilitykset.html
(Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019 - 31.12.2023)

Siilinjärven ev.lut. seurakunnan youtube-kanava