Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva kaikille avoin ryhmä.

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa olevaan tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Päiväpiirin kokoontumiset kevään aikana 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 20.4.2020.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Seurakunta sekaisin

Luento- ja keskustelusarja Ensimmäisestä kirjeestä korinttilaisille

Näkökerho

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.