Siilinjärven seurakuntatalon päätysalin tarjoilutila

Lähimmäispalvelijoiden kuukausi kokoontuminen seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa 30.3. klo 16.30-18. Käsitellään lähimmäispalveluun liittyviä asioita ja jaetaan kokemuksia toisten kanssa. Mukana illoissa eri diakoniatyöntekijöitä ja mahdollisesti myös muita vierailijoita.
Muut kevään kokoontumiset 27.4. ja 25.5.

Oletko kiinnostunut lähimmäispalvelutyöstä? Lähimmäispalvelijat kokoontuvat kuukauden viimeinen maanantai seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa klo 16.30-18. Tule mukaan tutustumaan toisiin ja saamaan lisätietoa tästä toiminnasta. Mukaan tarvitaan eri ikäisiä, ihmisiä, jotakin antavat omasta ajastaan yksinäisten ja apua tarvitsevien perheiden hyväksi. Antamalla omaa aikaa toisille saa aina myös itselleen jotain arvokasta ja hyvää. Kevään kokoontumiset: 30.3., 27.4., ja 25.5.

johtava diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: Yhteisvastuu-keräyspäällikkö, työnohjaus, työyhteisöjen kehittäjä.

Koulutus

Lähimmäispalvelvelutyössä olevien jatkokoulutusilta seurakuntatalon Pienessä salissa 20.11.klo 17-18.30. Aiheena maahanmuuttajien kohtaaminen ja lähimmäisensä toimiminen. Mukana illassa kunnan maahanmuuttotyön koordinaattori Päivi Asikainen ja diakoni Kirsi Launonen.

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelijoiden kuukausi kokoontuminen seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa 27.1. klo 16.30-18. Käsitellään lähimmäispalveluun liittyviä asioita ja jaetaan kokemuksia toisten kanssa. Mukana illoissa eri diakoniatyöntekijöitä ja mahdollisesti myös muita vierailijoita. Lisätietoja Liisa Tiilikaiselta p 044 7284645.
Muut kevään kokoontumiset 24.2., 30.3., 27.4. ja 25.5.

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelijoiden kuukausi kokoontuminen seurakuntatalon päätysalin tarjoilutilassa 24.2. klo 16.30-18. Käsitellään lähimmäispalveluun liittyviä asioita ja jaetaan kokemuksia toisten kanssa. Mukana illoissa eri diakoniatyöntekijöitä ja mahdollisesti myös muita vierailijoita.
Muut kevään kokoontumiset 30.3., 27.4. ja 25.5.