Näkökerho

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina 25.2., 31.3., ja 28.4. klo 12-13.30 seurakuntatalon päätysalissa os Haarahongantie 4. Näkökerhoon tulevilla on mahdollisuus osallistua ennen kerhon alkamista Arjen Aterialle (5 €) klo 11-12 Isossa salissa. Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruokakahvit. Näkövammaisille ruoka tarjoillaan pöytään.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan kuvapiiri

Iloa käsillä tekemisestä Vuorelan kuvapiirissä.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa