Näkökerho

Siilinjärven seurakuntatalon päätysali

Näkökerho on tarkoitettu näkövammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukiryhmäksi. Kokoontumisissa on mm. asiantuntijavierailijoita ja asiatietoa näkövammaan liittyen. Kevätkauden sisältö ja vierailijat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina 25.2., 31.3., ja 28.4. klo 12-13.30 seurakuntatalon päätysalissa os Haarahongantie 4. Näkökerhoon tulevilla on mahdollisuus osallistua ennen kerhon alkamista Arjen Aterialle (5 €) klo 11-12 Isossa salissa. Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruokakahvit. Näkövammaisille ruoka tarjoillaan pöytään.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan kuvakerho

Vuorelan kuvakerho kerran kuukaudessa maanantaisin klo 10-12.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Käsityökerho lähetystyön hyväksi

Muut tilat - Leppäkaarteen kerhotila

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.